lauantai 25. helmikuuta 2012

Lime - Lime II (1982)


Limen kakkonen on kummitellut jonkun aikaa jo hyllyssäni, mutta en ole viitsinyt kuunnella aikaisemmin. En tiedä miksi ja mistä olen tämänkin ostanut, mutta tuskin maksoi hirveästi. Lime on kanadalainen aviopari (Denis ja Denise WTF?), joka teki ja tekee varmaan vieläkin imelää syntikkadiskoa. Hauskana triviana, että he eivät esiintyneet livenä, vaan palkkasivat paremmannäköisen duon vetämään keikkoja.

Limen paskuuden voi tiivistää kolmeen seikkaan. 1) miehen erikoinen revittelevä laulutyyli, ja naisen uskomattoman vihlova nasaali. Todennäköistä on, että sama jätkä laulaa molempien osuudet. 2) jopa genressään erittäin mielikuvituksettomat sanoitukset. "JEAA WOAA OOOO LOVE BABY BABY" = joka biisi tiivistettynä. 3) äärimmäinen junnaavuus. joka biisissä soi sama lyhyt riffi alusta loppuun, ja biisit ovat tietty kaikki yli 5 minuuttisia. Babe we're gonna love tonight -kappaleen lällätysmelodia on jo legendaarinen huonolla tavalla.

Jos tästä levystä pitää jotain positiivista löytää, niin osa biiseistä olisi ihan ok noin pariminuuttisina instrumentaaleina.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti